• aangezicht Dierenartsenpraktijk De Driehoek.png
 • braunulle aanbrengen.png
 • buik scheren.png
 • koeien banner website klarenbeek.png
 • leuke ballonnen.jpeg
 • messing paard.png
 • opendeur.png
 • operatiehandschoenen.png
 • ponysaangespannen.png
 • telefoon bord weg.png
 • twello.png
 • webadres.png

Nieuws

NIEUWE EIGENAREN

De verkoop van het praktijkdeel van Rard betekent natuurlijk ook aankoop door een andere partij. Deze partij bestaat uit drie personen die al enige tijd werkzaam zijn bij de praktijk.

Lees meer...

Februari, maand van het gebit

Vandaag start weer de 'maand van het gebit'. Ook dit jaar besteden we deze maand weer extra aandacht aan het gebit van uw huisdier (honden, katten, konijnen en cavia's). U kan het gebit gratis laten controleren bij een van onze assistenten.

Lees meer...

Uitnodiging afscheidsreceptie Rard Cremers

Lees meer...

Februari: maand van het gebit

Het lijkt nog ver weg maar de maand van het gebit komt er weer aan. Maar liefst 70% van onze huisdieren kampt met een gebitsprobleem. Dit is echter niet altijd merkbaar. Vermoedt u een probleem of wilt u het gebit van uw huisdier voor de zekerheid laten nakijken?

Dan kunt u al in januari het gebit gratis laten controleren bij een van onze assistenten ( wel graag even een afspraak voor maken).

Lees meer...

Dank u wel voor het bijwonen van onze lezing: "weet wat je paard eet". 

Het was een geslaagde avond en wij hopen dat u er wat van heeft kunnen leren.

Klik hier om de sheets na te lezen.

November en December: maand van de senior

Komende tijd willen we aandacht besteden aan onze senior huisdieren. We willen natuurlijk allemaal graag zien dat onze hond of kat van een gezonde oude dag kan genieten. Maar helaas is dat niet voor al onze 'oudjes' het geval.

Ouderdom wordt al snel in verband gebracht met artrose, dat komt ook zeker vaak voor. Maar we moeten ook niet de orgaanfuncties vergeten die met de leeftijd achteruit kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan verslechtering van de nierenfunctie, leverfunctie, hart en schildklier problemen.

Lees meer...

Hoera, Petra is Gecertificeerd Gebitsverzorger voor het Paard!

Dierenarts Petra Groeneveld mag zich nu officieel "Gecertificeerd Gebitsverzorger voor het Paard" noemen. Begin februari heeft zij deelgenomen aan het examen dat door slechts de helft van de deelnemers met succes werd volbracht. Petra was daar één van! Hoewel we binnen onze praktijk altijd al paardengebitten behandelen heeft Petra nu ook de bevestiging van haar kwaliteit op papier.

Lees meer...

Workshop salmonella

 

Donderdag 1 december en woensdag 21 december van 13:30uur tot 16:30uur.

Klik hier voor meer informatie.

Maandag 24 Oktober 2016 organiseren wij een lezing over vuurwerkangst in samenwerking met
Helma Polman van hondenschool Dogwise.

Lees meer...

Nieuwe data konijnenvaccinatie

 

20 en 21 maart

22 en 23 mei

24 en 25 juli

18 en 19 september

20 en 21 november

 

Bel met de assistente voor een afspraak

055-301 22 55

plaatje nieuwsbrief Dierenartsenpraktijk De Driehoek

Lezing: Weet wat je paard eet!

 

Woensdag 21 maart organiseren we weer een informatie avond voor paardeneigenaren. Evaluaties van de voorgaande avonden gaven aan dat veel mensen meer te willen weten over voeding van paarden.
"Hoeveel heeft mijn paard nodig?", "Wat is 'goed' voer?", "Is mijn paard niet te mager/ dik?" zijn vragen die we regelmatig krijgen. Op deze en andere vragen willen we gedurende deze avond graag antwoord geven. Heeft u vragen over dit onderwerp? U kunt ze alvast per mail stellen, dan komen wij er tijdens deze avond op terug.
Noteer 21 maart vast in uw agenda, verdere informatie betreffende tijd en programma volgt later.

Lees meer...

Informatie avond over de "in's en out's" van de paardenbuik.

Lees meer...

Boerenavond 14 november 2017

 

Klik hier voor de handouts

Is het slecht als mijn paard eikels eet?

Sommige paarden zijn gek op eikels. Maar het is niet geheel zonder risico. Eikels bevatten namelijk looizuur. Looizuur heeft de eigenschap dat het eiwitten kan laten klonteren in de bloedbaan.

Lees meer...

September, maand van de artrose

Deze maand willen we de problemen rondom artrose even uitlichten. Artrose wordt vaak gezien als een ouderdomsaandoening maar artrose is helaas niet altijd leeftijdsafhankelijk. Ook is het met name bekend bij honden, maar ook uw kat kan er flink last van hebben.

Wat houdt artrose in?

Lees meer...

Afgelopen zondag wenste wij u via Facebook nog een hele fijne moederdag, met schattige foto's uit eigen archief van jonge dieren met hun moeder. Wisten wij veel dat we even later ook een mooi moederdagverhaal zouden hebben..

Lees meer...

plaatje nieuwsbrief Dierenartsenpraktijk De Driehoek

Woensdag 14 Juni 2017 organiseren wij weer de EHBO avond bij paarden. 
Heeft u ook interesse om te komen weer er dan snel bij want vol is vol. 
Graag opgeven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 055-301 22 55 

Lees meer...

Vakantie!!!

De zomervakantie begint bijna! En gaat uw hond en/of kat gezellig mee? Wees goed voorbereid, of u nu lekker in Nederland op pad gaat of het verder weg zoekt. Er zijn bepaalde wettelijke verplichtingen waar u aan zal moeten voldoen.

Lees meer...

Beste veehouder/ster

Door de vele aanmeldingen zitten we al vol, heeft u toch interesse in deze lunchbijeenkomst laat het weten. Wellicht komt er nog een bijeenkomst.

Lunchbijeenkomst: Een andere kijk op behandeling van mastitis roept hopelijk interesse op maar ook de nodige vraagtekens.
Zoals jullie in de laatste nieuwsbrief gelezen hebben en ook mogelijk besproken is tijden de evaluatie van Bedrijfsgezondheidsplan en Bedrijfsbehandelplan, is er een 1e keus mastitis injector op de markt gekomen.

Lees meer...

De reuzenberenklauw. Prachtig! maar kom niet te dichtbij...

Binnenkort gaat de reuzenberenklauw weer bloeien! Maar wat is er dan bijzonder aan deze plant?

Lees meer...

Woensdag 15 maart 2017 organiserden wij een informatieavond voor paardeneigenaren.

Onderwerp: EHBO bij het paard

Deze avond was een groot succes! Wij danken jullie allemaal voor de belangstelling en tot een volgende lezing!

Heeft u tips voor een volgende lezing mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Jiska Zeegers

Lees meer...