• aangezicht Dierenartsenpraktijk De Driehoek.png
 • braunulle aanbrengen.png
 • buik scheren.png
 • koeien banner website klarenbeek.png
 • leuke ballonnen.jpeg
 • messing paard.png
 • opendeur.png
 • operatiehandschoenen.png
 • ponysaangespannen.png
 • telefoon bord weg.png
 • twello.png
 • webadres.png
Kwalitatieve zorg
24/7 Spoedhulp
Meerdere vestigingen

Dierenkliniek Deventer

Wanneer u op zoek bent naar een dierenkliniek in omgeving Deventer, bent u van harte welkom bij dierenartspraktijk De Driehoek. Onze prioriteit ligt bij het bieden van hoogwaardige preventieve en curatieve eerstelijns zorg. Daarnaast vindt steeds meer verdieping in de tweedelijns zorg plaats. Dierenartspraktijk De Driehoek in omgeving Deventer is er voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Bij de dierenkliniek in omgeving Deventer investeren we in betrokken en gemotiveerde medewerkers die door goede communicatie u kunnen voorzien van deskundig advies.

Kom met uw konijn naar de dierenkliniek in omgeving Deventer

Merkt u dat uw konijn niet lekker in zijn vel zit? Is uw konijn veranderd van een springlevend konijn naar een konijn dat alleen maar in een hoekje zit? Krijgt hij of zij een slechte eetlust? Kom ook bij twijfels naar de dierenarts in omgeving Deventer. Misschien heeft uw konijn last van hyperventilatie of is er iets mis met de darmen. Onze dierenarts in omgeving Deventer kijkt graag met een deskundig oog naar uw konijn en wil graag dat uw konijn weer de oude wordt.

Landbouwhuisdieren zijn van harte welkom bij de dierenartsenpraktijk in omgeving Deventer

Denkt u dat er iets aan de hand is met uw landbouwhuisdier, maar ziet u geen mogelijkheid om richting de dierenkliniek in omgeving Deventer te komen? Onze landbouwhuisdierenartsen komen graag bij u langs. Wilt u telefonisch iets bespreken? In de ochtend tussen 08:15 en 09:15 uur zijn er minimaal twee medewerkers op kantoor aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden. Heeft u medicijnen besteld voor het varken, schaap, geit of rundvee? Deze kunnen in overleg thuisbezorgd worden.

Bij de dierenartspraktijk in omgeving Deventer wordt de diergezondheid gemonitord

Goede, relevante en vooral tijdige informatie over diergezondheid zorgt ervoor dat er in het geval van nood direct ingegrepen kan worden. Hierbij staat de gezondheid van de mens en het dier voorop, maar ook voedselveiligheid en dierwelzijn zijn van belang. Om de doelen wat betreft diergezondheidsmonitoring te behalen is er een systeem opgezet van verschillende, aanvullende monitoringsinstrumenten. Het belangrijkste doel is: gezonde dieren, gezonde producten en gezonde mensen.

Komt u langs met al uw vragen bij de dierenarts in omgeving Deventer

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08:15 tot 18:00 uur. Op maandag en donderdag hebben wij een extra inloopsspreekuur van 19:00 tot 19:30 uur. Hiervoor is het maken van een afspraak niet noodzakelijk. Op zaterdag is de dierenartspraktijk in omgeving Deventer open van 08:15 tot 12:00 uur. Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag wanneer u belt naar het telefoonnummer 055-3012255.