#

Dierenkliniek Apeldoorn

Dierenkliniek Apeldoorn Dierenkliniek Apeldoorn voor gezelschapsdieren

Als u een dierenkliniek in Apeldoorn zoekt die zich richt op de diergeneeskundige behandeling van gezelschapsdieren, dan kunt u contact opnemen met dierenartsenpraktijk De Driehoek. Wij hebben in de regio Apeldoorn twee vestigingen beschikbaar. U kunt op afspraak met uw huisdieren in onze dierenkliniek langskomen of gebruikmaken van het inloopspreekuur dat in Klarenbeek wordt gehouden op maandag en donderdag van 19.00 tot 19.30 uur. Voor de behandeling van gezelschapsdieren hebben wij een team van vier dierenartsen beschikbaar en wij beschikken over een eigen laboratorium voor gebruikelijke bloed- en urineonderzoeken.

Paardenkliniek Apeldoorn voor veterinaire zorg

Dierenartsenpraktijk De Driehoek heeft drie dierenartsen beschikbaar die zich richten op de veterinaire zorg voor paarden, pony’s en ezels. In onze paardenkliniek in de regio Apeldoorn kunt u onder meer bij ons terecht voor eerstelijnszorg. Deze zorg bestaat onder meer uit het behandelen van gezondheidsproblemen, het uitvoeren van gebitsbehandelingen, chippen en het geven van vaccinaties. Wij hebben voor uw paard, pony of ezel een grote behandelruimte beschikbaar, waar onderzoeken in een veilige box kunnen worden uitgevoerd. Voor drachtbegeleiding en gynaecologisch onderzoek verzoeken wij u naar onder paardenkliniek in de omgeving van Apeldoorn te komen.


Zie ook Dierenkliniek Gelderland of Dierenpraktijk Apeldoorn

Dierenkliniek Apeldoorn voor spoedeisende zorg

Indien uw hond, kat, konijn of ander gezelschapsdier dringend medische zorg nodig heeft, dan hebben wij altijd een dienstdoende dierenarts beschikbaar. In onze dierenartspraktijk in de omgeving van Apeldoorn bieden wij 24 uur per dag spoedeisende zorg. U kunt bij spoedgevallen onder meer denken aan vergiftigingen, bloedingen die niet gestelpt kunnen worden, ernstige benauwdheid en andere medische situaties die een spoedeisend karakter hebben. Indien u niet geregistreerd staat bij onze dierenkliniek in de regio Apeldoorn, dan kunt u ook buiten openingstijden een beroep doen op spoedeisende medische hulp.

Paardenkliniek Apeldoorn voor advies en klinische keuringen

U kunt bij dierenartsenpraktijk De Driehoek met uw paard terecht voor eerstelijnszorg. Daarnaast voeren wij in onze paardenkliniek in de omgeving van Apeldoorn klinische keuringen uit met betrekking tot de aankoop en verkoop. Deze keuring verrichten wij bij voorbeeld op de praktijk. U kunt verder in onze paardenkliniek nabij Apeldoorn terecht voor advies met betrekking tot de huisvesting, verzorging en voeding. Bovendien voeren wij ook algemene gezondheidscontroles uit. U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak via 055 - 301 2255.