#

Dierenarts Apeldoorn

Dierenarts Apeldoorn Dierenarts Apeldoorn of omgeving

Als u een dierenarts in Apeldoorn of omgeving zoekt, dan kunt u contact opnemen met Dierenartsenpraktijk De Driehoek. U kunt bij ons terecht voor eerstelijnshulp voor gezelschapsdieren, maar ook voor paarden en landbouwhuisdieren. Ons werkterrein als dierenarts ligt in een driehoek, waaronder Apeldoorn valt. Wij bieden u en uw huisdier preventieve en curatieve zorg, waarbij onze aandacht zowel naar u als naar het dier uitgaat. U wordt dan ook op een actieve manier betrokken bij de behandeling.

Dierenarts Loenen voor gezelschapsdieren

Als uw gezelschapsdier medische verzorging nodig heeft of een preventieve behandeling moet ondergaan, dan kunt u bij dierenartspraktijk De Driehoek terecht. U kunt vanuit Loenen eenvoudig met uw huisdier onze dierenarts bezoeken. Wij behandelen zowel honden als katten en konijnen, cavia’s en kleine knaagdieren. U kunt voor het maken van een afspraak op werkdagen tussen 8.15 uur en 18.00 uur telefonisch contact opnemen om met een van onze dierenartsen in de regio Loenen een afspraak te maken. Wij beschikken over een eigen laboratorium, waarin wij onder meer bloed- en urineonderzoeken uitvoeren. Dat heeft als voordeel dat wij sneller de resultaten kunnen beoordelen.


Zie ook Dierenarts Beekbergen of Dierenarts Eerbeek

Dierenarts Apeldoorn voor spoedgevallen

Is er dringend medische hulp nodig voor uw huisdier, paard, rund, schaap of geit? Bijvoorbeeld als gevolg van een ongeluk of plotselinge medische aandoening, zoals ernstige benauwdheid, open wond, vergiftiging of koliek? Onze dierenarts in de regio Apeldoorn is 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. Tijdens onze openingstijden kunt u direct contact krijgen met een van onze dierenartsen in de regio Apeldoorn. Mocht het spoedgeval zich buiten de openingstijden voordoen, dan wordt u telefonisch via de doktersdienst naar de dienstdoende dierenarts doorgeschakeld. Meer informatie over spoedgevallen kunt u vinden op onze website Dierenartspraktijk.com.

Dierenarts Loenen voor paarden en landbouwhuisdieren

Dierenartsenpraktijk De Driehoek is gericht op verschillende soorten dieren. Naast de behandeling van gezelschapsdieren kunt u bij onze dierenarts in de regio Loenen ook terecht voor preventieve behandelingen, eerstelijnszorg en tweedelijnszorg voor paarden en landbouwhuisdieren, zoals geiten, runderen en schapen. Vanuit Loenen is de dierenarts van onze vestiging in Klarenbeek aan de Zutphenseweg 50 het snelste te bereiken. U kunt ons bellen op 055 - 301 22 55. De openingstijden kunt u vinden op Dierenartsenpraktijk.com.